Ønsker dere bilder som gjenspeiler varme, nærhet og kjærlighet? Det ligger en utrolig kraft i fotografiet og hvordan ett enkelt bilde kan gjenskape en hel opplevelse. Fra den kriblende følelsen i magen om morgenen, til dere plutselig står ovenfor hverandre med møtende blikk og skal gi hverandre evigheten.

Å ha en fotograf på bryllupsdagen deres, skal føles som en forlengelse av selve dagen. Bildene skal minne dere på stemningen, kjærligheten til hverandre og de menneskene som står dere nære, ja bildene skal til og med leve videre i generasjoner etter dere. 

Naturlige bilder i en dokumentarisk stil, som fanger ekte følelser er min lidenskap. Jeg er her for å hjelpe dere med å finne roen og senke skuldrene under fotograferingen og gjøre den til en behagelig opplevelse for dere begge. Hvis dere ønsker en fotograf som kan fotografere ekte øyeblikk fra deres drømmedag, ville jeg elsket å høre fra dere. 

bryllupsfotograf
3Y8A3050
fotografkristiansand___serialized1
utevielse
sørlandsbryllup
941A1371
fotografsørlandet3___serialized1
2018-08-12-11_optimized.24.31-1-(1)
bryllupsdetaljer
3Y8A9929
2020-08-28 10.11.21 155
3Y8A3493___serialized1
2020-08-24 10.10.25 1
fotografpåsørlandet___serialized1
2018-07-12-12_optimized.25.01-1-(1)
2018-08-13 09.25.44 1
img_0146_optimized___serialized2
bryllupsfotograf2___serialized2
bryllup
IMG_0339
941A1314
2020-08-28 09.42.38 1

For dere som ønsker at dagen skal gjenspeile ekte opplevelser og kjærlige minner. 

Kvalitetsalbum
håndlagde album (1)
håndlagde kvalitets album
3Y8A4607
325762443_5740576646058938_3598977539467135656_n
334982792_1275032306699128_2553440644923840810_n
Bryllupsalbum1
Bryllupsalbum

Album med alle de minnerike øyeblikkene fra dagen deres, inkludert i min største bryllupspakke. 

Lag en samling av minnene deres i ett personlige album

Ønsker dere et kvalitetsprodukt som tar dere rett tilbake til kriblingen i magen på den store dagen deres? I den største bryllupspakken er det inkludert profesjonellt album med håndlaget omslag og opptil 40 bidesider til en verdi av 16.500,- Albumet designes etter deres ønske og vil sikre dere alle minnene fra dagen deres. Bla dere gjennom galleriet for å se ett utvalg av albumene jeg tilbyr.

Mine bryllupspakker:


Stor bryllupspakke

Passer for dere som ønsker å sikre dere at alt fra den minneverdige dagen er dokumentert i bilder og et personlig album med alle deres yndlingsbilder, så dere kan gjenoppleve øyeblikkene igjen og igjen.


Du får: 
12 timers fotografering
fotografen er med dere fra morgen til kveld for å dokumentere deres drømmedag. 

500 høyoppløslige bildefiler levert i deres personlige bildegalleri som enkelt kan deles med familie og venner.

2 digitale møter med fotografen i forkant av bryllupet.På det første møtet blir vi bedre kjent med hverandre, er vi en god match signerer vi kontrakten. På 2. møte går vi igjennom oppdateringer av kjøreplan og visualliserer den store dagen i sammen for å skape ett bilde av ønskene deres.

Album i nydelig kvalitet med 40 bildesider av deres dyrebare øyeblikk i 25cmx25cm størrelse. Designes etter deres ønsker. Omslaget er håndlaget i lin, velur eller skinn. Med valgfri tekst trykket på fremsiden (gull, sølv, bronse og sort)  

Verdi: kr 16.500


Inkluderer også 1 time kjærestefotografering i forkant, med 10 bildefiler inkl. En god mulighet for å sikre seg noen nydelige bilder til invitasjonene, bli kjent med fotografen og øve seg litt foran kamera. Fotograferingen må kunne gjennomføres i Kristiansand.

Heldags fotogfarering

Med denne pakken er du sikret en helhetlig dokumentasjon fra dagen deres som vil vekke minnene i dere i alle år fremover.

Du får: 


10 timers fotografering fra den vakreste dagen i livet deres. 


300 høyoppløslige bildefiler
levert i deres personlige bildegalleri som enkelt kan deles med familie og venner. 


2 digitale møter med fotografen i forkant av bryllupet. På det første møtet blir vi bedre kjent med hverandre, er vi en god match signerer vi kontrakten. På 2. møte går vi igjennom oppdateringer av kjøreplan og visualliserer den store dagen i sammen for å skape ett bilde av ønskene deres.  


Denne pakken passer for dere som ønsker at fotografen følger dere store deler av dagen og dokumenterer både forberedelser, selskapslokaler, stemningen blant gjestene og den store kjærligheten deres. Inkluderer også 1 time kjærestefotografering i forkant, med 3 bildefiler inkl. En god mulighet for å sikre seg noen nydelige bilder til invitasjonene, bli kjent med fotografen og øve seg litt foran kamera. Fotograferingen må kunne gjennomføres i Kristiansand.


Halvdags fotogfarering


Passer for dere som hovedsaklig ønsker bilder fra vielse + portrettfotografering.

Du får:
 


5 timers fotografering som dokumenterer det aller viktigste fra dagen deres. 150 høyoppløslige bildefiler levert i deres personlige bildegalleri som enkelt kan deles med familie og venner. Dere kan selv velge når dere ønsker å benytte disse 5 sammenhengende timene, jeg hjelper dere med å finne en optimal plan for deres fotografering som sikrer dere vakre bilder dere kan få glede av i fremtiden. 


Hvordan booker vi fotografering?

Du kan fylle ut skjema nederst på siden for å sende meg en forespørsel. Du vil motta svar om dato dere ønsker er ledig innen 3 virkedager. Deretter finner vi en dato som passer for ett digitalt møte så vi kan bli litt bedre kjent og se om kjemien stemmer. 

Hva bør vi tenke på før møtet?

På 1.møte ønsker jeg å bli kjent med dere som par. Jeg ønsker å høre deres tanker og ønsker for bryllupet og høre hva som er viktig for akkurat dere. Jeg forteller gjerne litt om hvordan jeg jobber når jeg fotograferer og dere er så velkommen til å stille spørsmål underveis. Jeg gleder meg til å høre deres planer og hjelpe dere med å velge fotograferingen som møter alle deres ønsker.

Er vi alle 3 enige om at vi er en god match, da signerer vi kontrakten! Bryllupsdatoen deres bookes i min kalender når 50% av summen for valgt bryllupspakke er betalt. Faktura sendes ut etter signering av kontrakter, med 2 dagers betalingsfrist. 

Vi ønsker å booke deg, men bor ett styke unna?

Pakkene listet ovenfor er sammensatt uten reiseutgifter, men jeg reiser mer enn gjerne for heldagsfotografering! Fortell meg om stedet dere ønsker bryllupet og hvordan dere ser for dere dagen, så vil jeg gi dere en kalkulert oversikt over reiseutgifter. Reise utgiftene faktureres på forhånd sammen med 50% av valgt bryllupspakke. 

De ekte øyeblikkene fra dagen deres.

Ei hånd å holde i. Ett lite barn som hopper av glede. Omfavnelse av en nær slektning du ikke har sett på lenge. En venn som prøver å holde tilbake tårene. Deres første kyss som mann og kone. En dans i solnedgangen. Sol som skinner på brudekjolen din, eller lukten av regn som dugger i gresset.  Sko som byttes til fordel for dansesko, eller kanskje danser dere barbeint? Øyeblikk som fotograferes og aldri glemmes. 

Noen ord fra meg til dere:


Å være noens fotograf er en ære, velger dere meg vil jeg dere skal vite at jeg går inn med hele mitt hjerte. Jeg ønsker å gjøre mitt beste for at dere skal være komfortabel under fotograferingen slik at bildene gjenspeiler deres unike historie.

Akkurat hvem dere er, er det dere som vet best. Så vis meg! Å bli fotografert handler litt om å slippe noen inn på seg, vise frem kjærligheten til hverandre med stolthet. Le og vær tilstede. Hold hverandres hender. Vær lekne. Fortell nerdete funfacts eller dans i solnedgangen. Vær barbeinte om dere vil! Jeg elsker at vi mennesker er forskjellige, vi er unike og kun dere er dere. Så mitt største tips: tørr å slipp frem personligheten deres.  

Så skaper jeg bildene dere vil smile og mimre til i alle årene som kommer.  

-Kristina

Fagerdal fotografering

Sjekk om deres dato er ledig:

Jeg setter så pris på at dere vurderer meg som deres bryllupsfotograf. Jeg tar på meg ett begrenset antall bryllup per sesong, så for å se om vi kan være en god match ønsker jeg å høre om planene og ønskene deres før vi går videre med ett digitalt møte. Fyll ut skjemaet så godt du kan under for å gi meg ett innblikk i drømmedagen deres!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Utevielse
Gjester mellom 30-70
Rådhus vielse
Brudepiker
Vielse i kirken
Gifter oss i utlandet
Rustikt
Konfetti
Elegant
Liten og nett bukett
Stor og fluffy bukett
Dresskode: Bunad
Bohemsk
Dresskode: Mørk dress
Stjerneskudd
DJ
Band
Hagefest
Veteran bil
Utendørs sermoni
Lite og intimt
Båt
Ved sjøen
Casual kleskode
Dresskode: Kjole & Hvitt
Champagne tårn
Tema bryllup
Candy bar
Flere enn 70 gjester
Alkoholfritt
By bryllup
1 forlover hver
2 eller flere forlovere hver
Vi ønsker heldagsfotograf