Bryllupsfotografen for stormforelsket par
som ønsker tidløse og filminspirerte bilder
til å gjenspeile drømmedagen sin.

Med vekt på nærhet, latter og varme
i hvert eneste bilde vil deres kjærlighetshistorie
bli til vakre minner dere kan bevare for alltid.

Vil dere sikre dere at øyeblikkene fra dagen huskes i detaljer?

Hvis dere ha bilder som forteller historien, om spenningen i tiden før vielsen, gjestene som kommer sammen og feirer. Hvordan blikkene deres møtes for første gang denne dagen.  Og hvordan hendene deres fant ro i hverandres da dere skapte ett lite øyeblikk for dere selv oppi alt? Da er jeg fotografen for dere. 

Jeg elsker å forvige disse øyeblikkene for mine brudepar. Fordi de er ekte og umistelige fra minnet vårt. Fordi bildene forteller en historie, deres historie

Deres følelser for hverandre
foreviget i tidløse bilder.


stemningsfullebryllupsbilder

Mine bryllupspakker:


Heldags

Denne pakken passer for dere som ønsker at de kjærlige øyeblikkene, detaljene og alt det unike med dagen deres gjenfortelles i kvalitetsbilder.

Med denne pakken er du sikret en helhetlig dokumentasjon fra dagen deres som vil vekke minnene i dere i alle år fremover.


Dere får: 


10 timers fotografering der alt er dokumentert i minnerike og følelsesladet bilder. Der detaljene, stemningen og relasjonene deres står i fokus!


450 høyoppløslige bildefiler
levert i deres personlige nettgalleri som enkelt kan deles med familie og venner. 


2 digitale møter med fotografen i forkant av bryllupet. På det første møtet blir vi bedre kjent med hverandre, er vi en god match signerer vi kontrakten. På 2. møte går vi igjennom oppdateringer av kjøreplan og visualliserer den store dagen i sammen for å skape ett bilde av ønskene deres.  


En digital guide fra fotografen om hvordan dere kan få mest utav bildene deres, på den store dagen.Pris: 33.500,- inkl mva

Halvdags

Passer for dere som ønsker dere vakre bilder fra vielsen, etterfulgt av portrettfotografering.


Dere får:
 


5 timers sammenhengende fotografering som sikrer dere nydelige øyeblikk fra sermonien og og vakre portrettbilder som gjenspeiler deres personlighet og kjærlighet til hverandre.    150 høyoppløslige bildefiler levert i deres personlige nettgalleri som enkelt kan deles med familie og venner. 2 digitale møter med fotografen i forkant av bryllupet.På det første møtet blir vi bedre kjent med hverandre, er vi en god match signerer vi kontrakten. På 2. møte går vi igjennom oppdateringer av kjøreplan og visualliserer den store dagen i sammen for å skape ett bilde av ønskene deres.

En digital guide fra fotografen om hvordan dere kan få mest utav bildene deres, på den store dagen.


Pris: 28.500,- inkl mva

Denne pakken er for dere som synes vielsen og portrettbildene er de to største begivenhetene på dagen deres.

Lag en samling av minnene deres i ett personlige album

Jeg tilbyr album til alle mine kunder som booker heldagsfotografering. Albumet er i enestående kvalitet og kan designes og personliggjøres i mange ulike kombinasjoner. Hvis dere bestiller album ved booking av fotografering sikres dere 40% avslag i pris på albumet. Ved bestilling av album i senere anledning gjelder ordinære priser. 

Kvalitetsalbum
håndlagde album (1)
håndlagde kvalitets album
3Y8A4607
325762443_5740576646058938_3598977539467135656_n
334982792_1275032306699128_2553440644923840810_n
Bryllupsalbum1
Bryllupsalbum

Å bli fotografert handler litt om å tørre å slippe noen inn på seg, vise frem kjærligheten til hverandre med stolthet. Le og vær tilstede. Hold hverandres hender. Vær lekne. Fortell nerdete funfacts eller dans i solnedgangen. Vær barbeinte om dere vil! Jeg elsker å møte par som følger drømmene sine, som våger å være litt unike, kanskje litt nerdete og skikkelig skikkelig forelsket!

Dette er meg:

Fagerdal fotografering

Jeg heter Kristina, er 34 år og bor i Vennesla. En liten bygd like utenfor Kristiansand.

Jeg er en person som blir utrolig lett begeistret av alt det vakre vi er omringet med om vi bare løfter blikket. 


Jeg elsker spesielt alt det som ikke kan forklares helt med ord, som når sollyset glitrer bak bladverk, de duse fargene på himmelen akkurat i det solen går ned bak fjellene. En klem fra noen du virkelig har savna. Lukten av ny traktet kaffe.

Jeg er også nerdete opptatt av foto og elsker å skape vakre ekte øyeblikk, som kanskje er grunnen til at du har funnet veien hit!

Om jeg blir deres fotograf vil dere få en støttespiller som minner dere på å nyte dette øyeblikket, som ønsker at dere ser hverandre inn i øynene, holder hverandres hender, klemmer, ler og føler! For da kan vi virkelig skape noe skikkelig fint sammen! 

Slik som evige minner fanget i vakre bilder, for å feire deres kjærlighet til hverandre!

Sjekk om deres dato er ledig:

Jeg setter så pris på at dere vurderer meg som deres bryllupsfotograf.

Jeg tar kun på meg et begrenset antall bryllup per sesong, så for å se om vi er en god match for hverandre fyll ut skjemaet så godt du kan under for å gi meg ett innblikk i drømmedagen deres!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Utevielse
Gjester mellom 30-70
Rådhus vielse
Brudepiker
Vielse i kirken
Gifter oss i utlandet
Rustikt
Konfetti
Elegant
Liten og nett bukett
Stor og fluffy bukett
Dresskode: Bunad
Bohemsk
Dresskode: Mørk dress
Stjerneskudd
DJ
Band
Hagefest
Veteran bil
Utendørs sermoni
Lite og intimt
Båt
Ved sjøen
Casual kleskode
Dresskode: Kjole & Hvitt
Champagne tårn
Tema bryllup
Candy bar
Flere enn 70 gjester
Alkoholfritt
By bryllup
1 forlover hver
2 eller flere forlovere hver
Vi ønsker heldagsfotograf