fagerdal-fotografering

Naturlig  nyfødtfotografering

Bildene som minner
deg på hvordan ett
fullt hjerte føles.     

Nyfødtfotografering i
oppvarmet studio, i rolige og
trygge omgivelser.


Nyfødtfotograf i Kristiansand,
med studio i Vennesla.

For dere som ønsker tidløse, naturlige og lyse bilder, så alle de små detaljene kan huskes for alltid. 

Det er noe helt eget, så ubeskrivelig, å kjenne den lille hånda, de små fingrene holde rundt den ene fingeren din. Å stryke over de bittesmå runde tærne og studere dem for første gang.

Det skjelende blikket, som ikke enda kan feste seg. Lydene som er helt nye, men som du fort lærer å kjenne. Du føler deg overveldet og sårbar, blandet med en overvinnelig kraft og styrke. 

Tiden, den stopper nesten. En uke kan føles som ett evigvarende døgn. Hodet kan føles tomt, mens hjertet er fullt. Kanskje til og med så fullt at det er vanskelig å ta innover seg alle de små miraklene du er vitne til. 

Når lille er blitt over fire uker, vil noen av de særgne trekkene for nyfødt forsvinne mer og mer. Du vil se at h*n ikke lengre krøller seg sammen på samme måte som h*n gjorde i magen. Derfor er alltid min anbefaling til deg å booke din nyfødtfotografering mens du er gravid. så du får sikret din tid til fotografering og får disse evigvarende minnene både du og lille vil ha gleden av i alle årene som kommer.

De bitte små hendene eller føttene i dine, fanget i ett bilde. Slik kan du huske alle følelsene. De ekte, sarte, overveldende og magiske følelsene.

Priser for nyfødtfotografering:

Nyfødtfotografering:
2490,- inkl. mva

Hva inkluderer
fotograferingen?


Inkluderer: fotografering i studio, med næringsrik servering og rolig atmosfære. Mitt ønske for deg er at du drar fra fotograferingen med god energi.


På alle fotograferinger selges bildeprodukter og bildefiler som et tillegg, slik at du kan velge hva som passer for akkurat dere og deres hjem. 


Jeg tilbyr deg gratis veiledningstime i etterkant av fotograferingen, slik at vi sammen kan se på produktmulighetene opp mot ønskene dine. 

Anbefaling:

"Kristina er en utrolig trygg ,varm og skjønn person. Hun er kreativt og er fantastisk flink fotograf! Hun har øyne for de fine øyeblikkene som du vil huske for alltid.
Anbefales på det sterkeste" -Natchara

Anbefaling:

"Har tatt både baby- og barsel fotografering av begge guttene mine hos denne fotografen, og bildene er helt nydelige! En superdyktig og hyggelig fotograf som jeg virkelig kan anbefale." -Elise

Anbefaling:

"Kristina er helt utrolig flink og profesjonell i jobben sin. Hun gjør opplevelsen av å bli tatt bilder av behagelig og trygg og er opptatt av å fange øyeblikk, noe som gjør bildene så genuine og ekte." Maren

La meg hjelpe deg, hvis du drømmer om å la ekte øyeblikk smykke hjemmet ditt, så du kan nyte minnene hver eneste dag.

Jeg er her for å veilede deg i valget, slik at både bildene og produktene harmonerer med hjemmet ditt. Kvaliteten du får ved å velge ett innrammet bilde hos meg er lik den du får når du kjøper kunstverk fra ett galleri - nemlig fordi disse dyrebare øyeblikkene er kunstykker som fortjener å vare år etter år.

Hvordan foregår en fotografering?

Forberedelser og tanker 
om å være med på bildene

Hos meg kan du som kunde velge blant nydelig strikk og svøp i jordfarger. Ved bruk av søte kyser eller en liten blomsterkrans kan vi tilføre det lille ekstra, samtidig som vi beholder det naturlige og sarte utrykket i bildene. 

I studio har jeg flere kjoler du som mamma kan låne om du ønsker dette.  Jeg anbefaler dere alltid å være med på noen bilder. Erfaringsmessig har jeg til gode å oppleve at bildene med mammaer og pappaer ikke blir valgt ut i ettertid. Jeg lover at det kommer til å vekke noe i deg, av å se det lille nurket sammenkrøpet i armene dine, fra noen som passer på at du blir foreviget på en fin og smakfull måte.

Velkommen til fotografering

På nyfødtfotografering hos meg er du som mor og far alltid velkommen til å være nær der fotograferingen skjer. Jeg elsker å fotografere de små detaljene som babyens hender og føtter sammen med dine hender, så små blir de nemlig aldri igjen. Å ha deg i nærheten gjør det naturlig og enkelt å inkludere deg i fotograferingen. Det settes av godt med tid i oppvarmet studio, her er det en liten sofakrok til å amme eller mamme og det er nok av tid til å gi kos og trygghet under hele oppholdet. 

Erfaring og
trygge omgivelser

Som trebarnsmor selv og over 6 års erfaring med nyfødtfotografering, vil jeg alltid passe på at du og lille er i de tryggeste hender. Poseringer gjennomføres naturlig, mens lille enten sover godt eller er rolig og våken. Jeg liker å bruke enkle svøp i lyse farger eller fine strikkeplagg, alt nøye utvalgt slik at de unike trekkene til lille blir det som blir i fokus i bildene. Alt du og lille trenger til fotograferingen har jeg i studioet mitt.

Når bør jeg booke
nyfødtfotografering?

Jeg setter maks opp en nyfødtfotografering pr dag, for å kunne sikre dere en rolig og fin stund i studio. Dette vil gi begrenset plasser i min kalender. Det er derfor lurt å booke din fotografering i god tid, gjerne fra graviduke 20 for å sikre dere plass. Skulle du være senere ute, håper jeg likevel du sender meg en forespørsel, så vi kan se om det er en mulighet for å få til din drømmefotografering. 

Har du spørsmål til fotograferingen,
må du gjerne skrive dem ned i
mitt kontaktskjema.

Jeg svarer alle henvendelser innen 2 virkedager.