fagerdal-fotografering

Tidløs  nyfødtfotografering

Bildene som minner
deg på hvordan ett
fullt hjerte føles.     

Nyfødtfotografering i
oppvarmet studio, i rolige og
trygge omgivelser.


Nyfødtfotograf i Kristiansand,
med studio i Vennesla.

For dere som ønsker tidløse, naturlige og lyse bilder, så alle de små detaljene kan huskes for alltid. 

Det er noe helt eget, så ubeskrivelig, å kjenne den lille hånda, de små fingrene holde rundt den ene fingeren din. Å stryke over de bittesmå runde tærne og studere dem for første gang.

Det skjelende blikket, som ikke enda kan feste seg. Lydene som er helt nye, men som du fort lærer å kjenne. Du føler deg overveldet og sårbar, blandet med en overvinnelig kraft og styrke. 

Når lille er blitt over fire uker, vil noen av de særgne trekkene for nyfødt forsvinne mer og mer. Du vil se at h*n ikke lengre krøller seg sammen på samme måte som h*n gjorde i magen. Derfor er alltid min anbefaling til deg å booke din nyfødtfotografering mens du er gravid. så du får sikret din tid til fotografering og får disse evigvarende minnene både du og lille vil ha gleden av i alle årene som kommer.

Tiden, den stopper nesten. En uke kan føles som ett evigvarende døgn. Hodet kan føles tomt, mens hjertet er fullt. Kanskje til og med så fullt at det er vanskelig å ta innover seg alle de små miraklene du er vitne til.

La meg hjelpe deg å bevare!

Priser for nyfødtfotografering:

Nyfødtfotografering:
2490,- inkl. mva

Hva inkluderer
fotograferingen?

Inkluderer: 3 timers fotografering i studio, tilgang til hele kundegarderoben og næringsrik servering i rolig atmosfære, så du drar fra fotograferingen med god energi.

Mitt ønske er å gjøre det så enkelt at alt du trenger er å møte til tiden din!  


På alle fotograferinger selges bildeprodukter og bildefiler som et tillegg, slik at du kan velge hva som passer for akkurat dere og deres hjem. 

Jeg tilbyr deg gratis veiledningstime i etterkant av fotograferingen, slik at vi sammen kan se på produkt mulighetene opp mot ønskene dine. 

Mine tidligere kunder skriver dette:

Anbefaling:

"Kristina er en utrolig trygg ,varm og skjønn person. Hun er kreativt og er fantastisk flink fotograf! Hun har øyne for de fine øyeblikkene som du vil huske for alltid.
Anbefales på det sterkeste" -Natchara

Anbefaling:

"Har tatt både baby- og barsel fotografering av begge guttene mine hos denne fotografen, og bildene er helt nydelige! En superdyktig og hyggelig fotograf som jeg virkelig kan anbefale." -Elise

Anbefaling:

"Kristina er helt utrolig flink og profesjonell i jobben sin. Hun gjør opplevelsen av å bli tatt bilder av behagelig og trygg og er opptatt av å fange øyeblikk, noe som gjør bildene så genuine og ekte." Maren

Hvordan foregår bookingsprosessen, fotograferingen og oppfølgingen?

1. Du sender en forespørsel via kontaktskjema


Jeg svarer deg innen to virkedager, hvis kalenderen min er ledig vil du få spørsmål om du ønsker å gå videre med booking av din fotografering.  

2. Bekreftelse på booking. 


Kontrakt for fotografering signeres og faktura for selve fotograferingen blir sendt ut. Når kontrakt er signert og faktura er betalt, er du booket i min kalender og sikret tid.  

3. Du blir fulgt opp når termin nærmer seg. 


Jeg har din termin nedskrevet i min kalender og vil følge deg opp via mail. Når lille er født gir du meg beskjed så vi sammen kan fastsette eksakt dag for fotograferingen.  

4. Du får informasjon. 


Jeg ønsker at du skal føle deg varmt velkommen i studio hos meg, for å forberede deg litt på hva du kan forvente sender jeg ut en informasjonsmail om selve fotograferingen noen dager før vi ses.

5. Du kommer til fotografering. 


Velkommen til mitt lyse og klassiske studio, her vil du mest sannsynlig bli i opptil 3 timer, mens jeg fotograferer din lille og om dere ønsker; dere. Det blir servert litt næringsrik lunsj, kaffe og juice. 

Hvordan foregår en nyfødtfotografering?

På nyfødtfotografering hos meg er du som mor og far alltid velkommen til å være nær der fotograferingen skjer. Jeg elsker å fotografere de små detaljene som babyens hender og føtter sammen med dine hender, så små blir de nemlig aldri igjen. Å ha deg i nærheten gjør det naturlig og enkelt å inkludere deg i fotograferingen. Det settes av godt med tid i oppvarmet studio, her er det en liten sofakrok til å amme eller mamme og det er nok av tid til å gi kos og trygghet under hele oppholdet. 

Erfaring og
trygge omgivelser

Som trebarnsmor selv og over 6 års erfaring med nyfødtfotografering, vil jeg alltid passe på at du og lille er i de tryggeste hender. Poseringer gjennomføres naturlig, mens lille enten sover godt eller er rolig og våken. Jeg liker å bruke enkle svøp i lyse farger eller fine strikkeplagg, alt nøye utvalgt slik at de unike trekkene til lille blir det som blir i fokus i bildene. Alt du og lille trenger til fotograferingen har jeg i studioet mitt.

Forberedelser og tanker 
om å være med på bildene

Hos meg kan du som kunde velge blant nydelig strikk og svøp i jordfarger. Ved bruk av søte kyser eller en liten blomsterkrans kan vi tilføre det lille ekstra, samtidig som vi beholder det naturlige og sarte utrykket i bildene. 

I studio har jeg flere kjoler du som mamma kan låne om du ønsker dette.  Jeg anbefaler dere alltid å være med på noen bilder. Erfaringsmessig har jeg til gode å oppleve at bildene med mammaer og pappaer ikke blir valgt ut i ettertid. Jeg lover at det kommer til å vekke noe i deg, av å se det lille nurket sammenkrøpet i armene dine, fra noen som passer på at du blir foreviget på en fin og smakfull måte.

En investering i produkter som varer livet ut.

Kvaliteten du får ved å velge ett innrammet bilde hos meg er den samme du får når du kjøper kunstverk fra ett galleri -  disse dyrebare øyeblikkene er kunststykker som fortjener å vare år etter år.

Alle produktene jeg tilbyr er nøye utvalgt og testet før de blir en del av mitt sortiment. Ved å kun tilby produkter av  kvalitet, får du produkter som kan vare og gå i arv i generasjoner. 

Jeg er her for å veilede deg, slik at både bildene og produktene harmonerer med ønskene dine og hjemmet ditt.

Når bør jeg booke
nyfødtfotografering?

Jeg setter maks opp en nyfødtfotografering pr dag, for å kunne sikre dere en rolig og fin stund i studio. Dette vil gi begrenset plasser i min kalender. Det er derfor lurt å booke din fotografering i god tid, gjerne fra graviduke 20 for å sikre dere plass. Skulle du være senere ute, håper jeg likevel du sender meg en forespørsel, så vi kan se om det er en mulighet for å få til din drømmefotografering. 

Føler du deg usikker på om nyfødtfotografering er for deg?

Jeg får ofte inn andre gangs mammaer, som forteller meg hvor mye dem angrer på at dem ikke booket nyfødtfotografering med sitt første barn.

Noen forteller at de trodde de ikke hadde behov for det, mens andre nevner at dem var usikre. Hva om de etter fødsel ikke orket eller hadde lyst å møte opp på sin time? 

Selv husker jeg godt hvordan hverdagen ble snudd på hodet, både første, andre og tredje gang jeg og min mann ble foreldre. 

Ingen bøker eller andres historier forbereder deg fullt og helt på hva du skal møte. Du er forventningsfull, lengtende og kanskje også bekymret samtidig. 

I studioet mitt skal det være rom for at du er deg selv. Du har lov til å være sliten, spent, stolt, overveldet og alle de andre følelsene du måtte kjenne på.

Jeg forstår og har selv kjent på kroppen hvor stor påkjenning en fødsel er og hvor mye "som skal repareres både fysisk og psykisk" i dagene og ukene etter.

Du har lov til å føle alle følelsene på en gang. Vær raus med deg selv, lytt til behovene dine. Ved å senke skuldrene i studio skaper vi den beste atmosfæren for en fin stund. Hos meg trenger du bare å møte opp som deg.

Har du spørsmål til fotograferingen,
må du gjerne skrive dem ned i
mitt kontaktskjema.

Jeg svarer alle henvendelser innen 2 virkedager.