Bildene som minner deg på hvordan ett fullt hjerte føles.     

Med kjærlighet for 
bilder som utsråler varme og nærhet.  

Nyfødtfotografering i
oppvarmet studio, i rolige og
trygge omgivelser.


Nyfødtfotograf på sørlandet,
med studio i Vennesla.

De bitte små hendene eller føttene i dine, fanget i ett bilde. Slik kan du huske alle følelsene. De ekte, sarte, overveldende og magiske følelsene.

Båndene som knyttes og kontakten som skapes. Å være hverandres hele verden.

Når du kjenner det river langt inn i hjerteroten fordi den lille gråter og du føler du har prøvd alt. For så å kjenne den brusende følelsen av kjærlighet når nærheten og roen fra deg gir din lille skatt tryggheten til å falle i søvn. Hud mot hud, sammen, mens timene glir over i dager. 


Dette er for dere som ønsker tidløse, varme og lyse bilder, der din lille og alle hens unike trekk  er i fokus. 

Det er noe helt eget, så ubeskrivelig, å kjenne de små fingrene holde rundt den ene fingeren din. Å stryke over de bittesmå tærne og studere dem for første gang.

Det skjelende blikket, som ikke enda kan feste seg. Alt som er helt nytt, men likevel ikke ukjent. Du kjenner deg overveldet og sårbar, blandet med en overvinnelig kraft og styrke. 

Tiden, den stopper nesten. En uke kan føles som ett evigvarende døgn, nettene er lange og lydene er ukjente. Hodet kan føles tomt, mens hjertet er fullt. Kanskje til og med så fullt at det er vanskelig å ta innover seg alle de små miraklene du er vitne til. 

La meg hjelpe deg å forevige det, så du kan bevare små mirakler av øyeblikk, i fine fotografier. 

La meg hjelpe deg, hvis du drømmer om å la ekte øyeblikk smykke hjemmet ditt, så du kan nyte minnene hver eneste dag.

..er jeg her for å veilede deg i valget, slik at både bildene og produktene harmonerer med hjemmet ditt. Kvaliteten du får ved å velge ett innrammet bilde hos meg er lik den du får når du kjøper kunstverk fra ett galleri - nemlig fordi disse dyrebare øyeblikkene er kunstykker som fortjener å vare år etter år.

Priser og produktdetaljer:


Nyfødtfotografering:
2490,- inkl. mva


Inkluderer: fotografering i studio, med næringsrik servering og rolig atmosfære. Mitt ønske for deg er at du drar fra fotograferingen med god energi.


På alle fotograferinger selges bildeprodukter og bildefiler som et tillegg, slik at du kan velge hva som passer for akkurat dere og deres hjem. 


Jeg tilbyr deg gratis veiledningstime i etterkant av fotograferingen, slik at vi sammen kan se på produktmulighetene opp mot ønskene dine. 


Hvordan foregår en fotografering?

Forberedelser og tanker 
om å være med på bildene

Hos meg kan du som kunde velge blant nydelig strikk og svøp i jordfarger. Ved bruk av søte kyser eller en liten blomsterkrans kan vi tilføre det lille ekstra, samtidig som vi beholder det naturlige og sarte utrykket i bildene. 

I studio har jeg flere kjoler du som mamma kan låne om du ønsker dette.  Jeg anbefaler dere alltid å være med på noen bilder. Erfaringsmessig har jeg til gode å oppleve at bildene med mammaer og pappaer ikke blir valgt ut i ettertid. Jeg lover at det kommer til å vekke noe i deg, av å se det lille nurket sammenkrøpet i armene dine, fra noen som passer på at du blir foreviget på en fin og smakfull måte.

Velkommen til fotografering

På nyfødtfotografering hos meg er du som mor og far alltid velkommen til å være nær der fotograferingen skjer. Jeg elsker å fotografere de små detaljene som babyens hender og føtter sammen med dine hender, så små blir de nemlig aldri igjen. Å ha deg i nærheten gjør det naturlig og enkelt å inkludere deg i fotograferingen. Det settes av godt med tid i oppvarmet studio, her er det en liten sofakrok til å amme eller mamme og det er nok av tid til å gi kos og trygghet under hele oppholdet. 

Erfaring og
trygge omgivelser

Som trebarns mor selv og over 6 års erfaring med nyfødtfotografering, vil jeg alltid passe på at du og lille er i de tryggeste hender. Poseringer gjennomføres naturlig, mens lille enten sover godt eller er rolig og våken. Jeg liker å bruke enkle svøp i lyse farger eller fine strikkeplagg, alt nøye utvalgt slik at de unike trekkene til lille blir det som blir i fokus i bildene. Alt du og lille trenger til fotograferingen har jeg i studioet mitt.


For å kunne gi dere denne roen og tiden jeg synes er så viktig for de små, settes det maks opp en nyfødtfotografering pr dag. Dette vil gi begrenset plasser i kalenderen min. Det er derfor lurt å booke din fotografering i god tid, gjerne fra graviduke 20 for å sikre dere plass. 

Når bør vi booke?

Anbefaling:

"Har tatt både baby- og barsel fotografering av begge guttene mine hos denne fotografen, og bildene er helt nydelige! En superdyktig og hyggelig fotograf som jeg virkelig kan anbefale." -Elise

Har du spørsmål til fotograferingen,
må du gjerne skrive dem ned i
mitt kontaktskjema.

Jeg svarer alle henvendelser innen 2 virkedager.