Nyfødtfotografering

Det er noe helt eget, så ubeskrivelig, å kjenne de små fingrene holde rundt den ene fingeren din. Å stryke over de bittesmå tærne og studere dem for første gang. Det skjelende blikket, som ikke enda kan feste seg. Alt som er helt nytt, men likevel ikke ukjent. Overveldende og stort. Tiden som nesten stopper for den lille blir hele klokken du behøver. Steg for steg finner dere ut av det hele. Gratulerer du er blitt mamma!

Priser og produktdetaljer:

Nyfødtfotografering:
1900,- inkl. mva

Inkluderer: opptil 3,5 timer i studio, med enkel servering og rolig atmosfære. 

På alle fotograferinger selges bildeprodukter og bildefiler som et tillegg, slik at du kan velge hva som passer ditt ønske best. 

Jeg tilbyr deg gratis visningstime, slik at det skal bli enklere å se hvilke alternativer som finnes.
Dette er en nyfødtfotografering for dere som ønsker fokus på tidløse, varme og lyse bilder, der babyen og alle h*ns unike trekk  er i fokus. 


Hvordan foregår en fotografering?

På fotografering hos meg er du som mor og far alltid velkommen til å være nær der fotograferingen skjer. Jeg elsker å fotografere de små detaljene som babyens hender og føtter sammen med dine hender, så små blir de nemlig aldri igjen, så å ha deg i nærheten gjør det naturlig og enkelt å inkludere deg i fotograferingen. 

Som trebarns mor selv og over fem års erfaring med nyfødtfotografering, vil jeg alltid passe på at du og lille er i de tryggeste hender. Poseringer gjennomføres naturlig, mens lille enten sover godt eller er rolig og våken. Jeg liker å bruke enkle svøp i lyse farger, men bruker ellers ikke mye dill som tilbehør. Jeg ønsker å levere dere bilder der babyen deres er i fokus.  

Det settes av godt med tid i oppvarmet studio, her er det en liten sofakrok til å amme og det er nok av tid til å både skifte og gi trygghet. 

For å kunne gi dere denne roen og tiden, settes det maks opp en nyfødtfotografering pr dag, noe som vil gi litt begrenset plasser i kalenderen min. Det er derfor lurt å booke din fotografering i god tid, gjerne fra graviduke 20 for å sikre dere plass.  

Anbefaling:

"Har tatt både baby- og barsel fotografering av begge guttene mine hos denne fotografen, og bildene er helt nydelige! En superdyktig og hyggelig fotograf som jeg virkelig kan anbefale." -Elise