fagerdal-fotografering

Ekte, autentisk og kraftfullt.

Styrkende gravidfotografering
som formidler din indre kraft!

Morskapsfotografering,
bildene som vil
ta deg tilbake til livets 
mest verdifulle reise.

Reisen hit er en av livets mest dyrebare opplevelser, en reise som forandrer deg for alltid.

Hvert lille spark og bevegelse fra innsiden, minner deg på hvor nær du er. Veldig snart får du holde din lille skatt i armene dine for aller første gang. I løpet av disse ni månedene blir du kjent med en ny side av deg selv. En side som er tålmodig og sterk, som finner glede i små øyeblikk og som ser frem til fremtiden med håp og kjærlighet.


Du lærer å lytte til kroppen din, og å sette pris på den utrolige evnen den har til å skape liv.Når tiden endelig kommer og du holder barnet ditt for første gang, vil du innse at hver endring og hver vanskelighet var verdt det.

Du har blitt mor, og du har oppdaget en styrke og kjærlighet i deg selv som du ikke visste fantes.


Du er ikke bare på vei til å bli mamma, men til å oppdage den styrken som ligger i å være deg!

Gravid & morskapsfotografering i Kristiansand

En morskapsfotografering er en hyllest, en vakker måte å anerkjenne deg selv som mamma og hele din reise på, ingen andre har hatt nøyaktig samme reisen som du. Din unike historie er din, men minnene og øyeblikkene fra denne tiden kan jeg hjelpe deg med å forevige. Når du er klar, i ditt tempo.

Morskapsfotografering,
priser og innhold:

To fotograferinger

1. Fotografering:
Hudnær og kraftfull gravidfotografering i vakker natur. Gjennomføres mellom graviduke 29-36.

2. Fotografering:
Mamma & baby-fotografering i deres hjem.
Gjennomføres fra baby er mellom 1 - 6 måneder. 

2490,-

Inkluderer: 

-Tilgang på kundegarderoben til begge fotograferingene 
-Planleggingssamtale i forkant
-Kontrakt/samtykkeskjema
-Forberedelesguide 
-Visningstime og veiledning i etterkant 

Må beregnes utenom:

*Helgetillegg lør/søn: 750,- pr fotografering
*Kjøp av bildeprodukter og bildefiler

Informasjon:

Fotograferingspris faktureres forskuddsvis og innbetaling er en bekreftelse på din booking, slik at dato og tid reserveres i min kalender. 

Kjøp av produkter & bildefiler faktureres ut i etterkant av din visningstime.

Hos meg kan du alltid delbetale. der faktura for din bestilling kan deles i 3 like deler om dette er ønskelig. 

Gravidfotografering svaberg
Mor med nyfødtbaby

Spørsmål og svar om morskapsfotografering:

Når, hvor og hvordan
gjennomføres fotograferingen?

1. fotografering: Gravidfotograferingen anbefales fra uke 29-36


Gravidfotograferingen skjer utendørs,i ditt nærområde, gjerne i kveldssol, så tempraturen er god og behagelig for deg. På vinterstid vil jeg det være mulighet for å fotograferes innendørs i studio. Jeg har flere steder på sørlandet jeg liker spesielt godt, men har du ett favorittsted vil jeg svært gjerne planlegge lokasjonen sammen med deg.

En gravidmage er nydelig i alle stadier, men jeg anbefaler deg å være mellom uke 29- 36, dette er fordi magen da vil synes godt og for å sikre oss en fotografering før lille melder sin ankomst.

De siste fire ukene før termin kan ofte være litt uforutsigbare så jeg unngår helst å planlegge fotograferingen i disse ukene.


Gravidfotografering kristiansand

Hva er forskjell på morskapsfotografering og nyfødtfotografering i studio?

Morskapsotografering inneholder først og fremst 2 fotograferinger.

En gravidfotografering og en fotograferingen etter baby er født.

Den største forskjellen på fotograferingene er at morskapsfotografering er fotografering i deres hjem, når dere føler dere klare for fotografering.

Standard nyfødtfotografering i studio tas mens lille er 6-20 dager ny, for noen er dette ikke ett problem, mens andre synes det er stressende med dette tidspresset like etter fødsel. Morskapsfotografering er derfor skapt for at du som mamma skal kunne ta avgjørelsen på når du er klar!

Siden del 2 av morskapsfotograferingen fotograferes i deres hjem, vil også utrykkene i bildene som skapes være annerledes enn en studio fotografering.

En hjemmefotografering vil alltid være nærere, mer naturlig og en varm refleksjon av deres hverdag, mens en standard studiofotografering vil være mer posert. Morskapsfotografering er for deg som søker det naturlig og ekte og som ønsker en helhetlig historie som kombinerer reisen din som gravid og du som mamma etter fødsel.

Gravidfotografering med partner

Når bør jeg booke?

Gjerne etter din ordinære ultralyd


For å sikre deg både tid i min kalender, samt jevnlig og god oppfølging før din fotografering, anbefaler jeg at du tar kontakt tidlig i ditt svangerskap. Gjerne etter ordinær ultralyd. Om du sender forespørsel sent i ditt svangerskap kan det i noen tilfeller forekomme venteliste.

Så klart du kan!

Kan jeg ta med partner?

Det er helt kostnadsfritt å bringe med partner. Hvis partner blir med vil vi ta noen bilder av dere sammen først, mens siste del av fotografering er delen vi fokuserer på deg og din reise til å bli mamma. 

Lurer du forsatt på noe?

Du kan skrive ned alle dine spørsmål i mitt kontaktskjema så vil jeg svare deg på mail innen 2 virkedager. Helt uforpliktende såklart!

Sett av tid til å skape minnene

Det kan være utfordrende å ta seg tid til å koble seg på følelsene i kroppen, spesielt fordi du hele tiden går igjennom endringer og nye ting du må ta hensyn til. Du er på en måte i forberedelsesmodus helt fra første gang du får vite at du skal bli noens mamma. Kanskje har du også lengtet etter å bli gravid en lang stund. Ingen svangerskap er like og alt du går igjennom og kjenner på er ok. Du og kroppen din går igjennom noe av det mest kraftfulle du noengang har opplevd og jeg tror ditt femtidige du virkelig vil elske å ha dette sterke minnet å se tilbake på!

Jeg er din heiagjeng og støtte 

Med en gravidfotografering, ønsker jeg å hjelpe deg å komme i kontakt med deg selv og kroppen din. Ett lite pusterom, fra en mamma til en annen. Jeg ønsker å gi deg minnene som viser hvor sterk og ikke minst, hvor flott du er. Jeg ønsker at du under hele fotograferingen føler deg som deg, og jeg hjelper deg med poseringer du føler deg vel og komfortabel i. Lytt til ønskene dine, nyt naturen og roen. Sammen skaper vi ekte og vakre bilder.

Kristina fagerdal

Ekte og nære bilder, som viser din personlighet og styrke!

En hyllest til deg selv,  din graviditet og reise som mamma!