Fotograf på sørlandet
- med studio i Vennesla sentrum

Gravidfotografering

Fotografering anbefales fra uke 28-36Husker du de kriblene følelsene
du bærer på nå, flere år etter?

En gravidfotografering er for deg som ønsker å omfavne følelsen av å bære frem ett lite menneske. 

Det kan være utfordrende å ta seg tid til å koble seg på følelsene i kroppen, spesielt fordi du hele tiden går igjennom endringer og nye ting du må ta hensyn til. Du er på en måte i forberedelsesmodus helt fra første gang du får vite at du skal bli noens mamma. Kanskje har du også lengtet etter å bli gravid en lang stund.


Ni måneder

Det kan være overveldende om det er din første graviditet, der du kjenner alle små og store endringer ekstra godt. Ni måneder, det kan føles så lenge når du venter, men husker du følelsene du bærer på nå, flere år etter?

Sett av tid til å skape minnene


Med en gravidfotografering, ønsker jeg å hjelpe deg å komme i kontakt med deg selv og kroppen din. Ett lite pusterom, fra en mamma til en annen. Jeg ønsker å gi deg minnene som viser hvor sterk og ikke minst, hvor flott du er!


For er det noe som er virkelig vakkert her i livet, er det deg og det lille mennesket som spirer i magen din! Min varmeste anbefaling er å forevige tiden så du kan minnes styrken, sårbarheten og livet i mange år fremover.

En gravidmage er nydelig i alle stadier, men jeg anbefaler deg å være mellom uke 28- 36, dette er fordi magen da vil synes godt og for å sikre oss en fotografering før lille melder sin ankomst.

De siste fire ukene før termin kan ofte være litt uforutsigbare så jeg unngår helst å planlegge fotograferingen i disse ukene.

Pris fotografering:

Pris: 1900,-
*Ved booking må pris for fotograferingen betales.

Inneholder:


-1,5 time fotografering på 1 lokasjon
så vi kan ha en rolig stemning med god tid til å sikre nydelige bilder av ekte øyeblikk.-Visningstime i etterkant der dere får se digitalt bildegalleri med 35-40 bilder, så du enkelt kan se og velge favorittbildene dine. 


-Lån en kjole fra kundegareroben
eller få veiledning i klesvalg som egner seg for stemningen du ønsker i bildene dine. 
**Bildefiler eller produkter kjøpes som ett tillegg. 

Kampanjetilbud ut april 2024:

Book både gravidfotografering & nyfødtfotografering, så får du gravidfotograferingen gratis!

Du sparer: 1900,- 


Ved booking må pris for nyfødtfotograferingen betales.

Gravidfotograferingen kan kun garanteres plass i min kalender om du booker din fotografering minimum 8 uker før termin.

Fotograferingen kan legges til helgedag mot helgetillegg. Benytter du deg av kampanjetilbudet, vil kontrakt og faktura for nyfødtfotograferingen (2490,-) sendes ut ved booking. Kontrakt må signeres og faktura være betalt for at du skal kunne reservere tiden din. 

Hvor og hvordan
gjennomføres fotograferingen?

Det er mange måter å gjennomføre en gravidfotografering på, men stilen min vil gjenspeile det naturlige, sarte og romantiske.

Om du ønsker å fotograferes sammen med din partner, eller kommende storesøsken er helt opp til deg.


Fotograferingen skjer utendørs,i ditt nærområde eller innendørs i mitt studio. Jeg har flere steder på sørlandet jeg liker spesielt godt, men har du ett favorittsted vil jeg svært gjerne planlegge lokasjonen sammen med deg.


Nyt en time i naturen, kun du og lille i magen, eller ta med din partner og eventuelt storesøsken. Det er helt kostnadsfritt å bringe med partner og storesøsken på fotograferingen. Så kjenn etter hva som blir riktig for deg.    

Kontaktskjema:


For å planlegge din gravidfotografering må du fylle ut kontaktskjema nederst på siden. Jeg anbefaler alle å booke sin fotografering så fort det lar seg gjøre, gjerne fra uke 20. Mailen er helt uforpliktende og du vil få svar innen 2 virkedager.  

 
 
 
 
 
 
Gravidfotografering
Kampanjetilbud (Gravid + nyfødtfoto)
 
Utendørs
I studio
Med partner
Med partner & barn
 
Ja, jeg har en plass jeg har sett for meg
Nei, jeg ønsker at fotografen skal komme med forslag
 
 
Ja
Nei