Jeg er her for å støtte deg på veien så bildene gjenspeiler deg og din reise til å bli mor. Min visjon er å få deg til å føle deg like sterk og vakker som du er og få deg til å virkelig verdsette denne helt spesielle tiden som bildene kan minne deg på i årene fremover.

Gravidfotografering

Opplevelsen av å gå gravid er noe helt eget, en spesiell og forventningsfull tid som er verdt å forevige. En fotografering av din graviditet vil gi deg minnerike bilder som både du, familien og den lille i magen vil ha gleden av i årene fremover. 

Det er mange måter å gjennomføre en gravidfotografering på, men stilen min vil gjenspeile det naturlige, sarte og romantiske.

Om du ønsker å fotograferes sammen med din partner, eller kommende storesøsken er helt opp til deg.

Fotograferingen skjer utendørs,i ditt nærområde, da jeg ønsker at du skal kjøre og ordne minst mulig, men det er viktig for meg at stedet vi fotograferer på har fin natur og nok lys. Jeg har flere steder på sørlandet jeg liker spesielt godt, men har du ett favorittsted vil jeg svært gjerne planlegge lokasjonen sammen med deg. 

En gravidmage er nydelig i alle stadier, men jeg anbefaler deg å være mellom uke 33 og uke 36, dette er fordi magen da vil synes godt og for å sikre oss en fotografering før lille melder sin ankomst. De siste fire ukene før termin kan ofte være litt uforutsigbare så jeg unngår helst å planlegge fotograferingen i disse ukene.   Gravidfotografering


1 timers fotografering på 1 lokasjon


Privat digitalt bildegalleri så du enkelt kan se og velge favorittbildene dine. 

Bildefiler eller produkter kjøpes som ett tillegg.

Et utvalg av gravidkjoler kan lånes, men dette må avtales på forhånd.  

Pris: 1500,-

For å booke fotografering hos meg, er det viktig at vi har samme visjon for bildene og at du liker min bildestil, slik sikrer vi best mulig at du som kunde ender opp med ett resultat du blir fornøyd med. Derfor ønsker jeg at du sender litt informasjon om deg selv og hvilke tanker du har for din fotografering så vi sammen kan se om vi er en god match for din drømmefotografering.


Mailen er helt uforpliktende og du vil få svar innen 2 virkedager, du finner kontaktskjema nederst på siden. 

 
 
 
 
 
 
Kun meg
Min partner
Min partner + kommende storesøsken